Jaja, det dröjde längre än jag hade tänkt mellan första och andra inlägget. Jag väntar nämligen på en ny och personlig design som min ena lillasyster håller på med, så jag hade tänkt vänta tills den är klar. Men jag tänker nu att jag fortsätter som det var tänkt även fast nya designen inte är på plats än.
 
Det har inte hänt så mycket kanske att informera om. Eller ja, Martin blev helt plötsligt av med sitt jobb i Norge för att projektet tog slut och inte förlängdes. Så efter massa år där så bestämde han sig för att komma hem igen och söka efter nytt jobb här. Vilket är väldigt skönt för oss båda, det har varit lite oroligt eftersom bebis kommer i april och kanske bli ensam så mycket. Och den känslan att inte behöva säga hejdå till varandra varje söndag, utan istället kunna somna tillammans i samma säng varje kväll... Obeskrivligt härligt. Hursomhelst, det dröjde bara några veckor så landade han ett nytt jobb. Och bara 7 minuter hemifrån, så det är perfekt. Så nu är han snickare hos Moelven. Jag älskar att ha honom nära hemma, och en lättnad såklart att nytt jobb kunde fixas så snabbt.
 
Jag vet att jag har sagt att vi har djurstopp hemma tills vi bor större. Men vi är ju så blödiga och djurkära båda två, så en liten crested gecko-ödla fick flytta hem till oss för någon månad sedan. Hon är ungefär den sötaste lilla (betoning på lilla) ödla jag någonsin sett men dom mest bedårande ögonen, hon fick iallafall namnet Jumpy Belle. Martin kallar henne Jumpy och jag Belle. Hon är skön. Hon saknar några tår, troligtvis för att hon haft det för torrt hos tidigare ägare så "sugpropps-funktionen" ¨på fötterna funkar inte alla gånger till 100%, och ibland är hon lite dålig på att avgöra avstånd när hon tar sats och hoppar, hehe. Och när hon visar magen... Jösses vilken stjärna hon är, hon hänger i ena växten i terrariumet och hänger fram magen, det verkar vara favoritpositionen när hon ska sova. Det är så sött så ja, har inte fått det på bild än, men det kommer!
 
Annars då, ja, jag har gått in i vecka 19 och nästa vecka den 18/11 är det äntligen dags för RUL, och då får vi äntligen reda på om det är en liten prinsessa eller prins som vänter där inne på oss. Vi (jag) tror (har fått för mig) att det är en kille, men vi får se. Spelar ingen som helst roll vad det blir, vi bara längtar och längtar tills april.
 
Och idag vaknade man upp till att Donald Trump är en av dom nya världsledarna och presidant i USA. Ja, vad ska man säga. Hillary Clinton är ingen favorit heller, ingen utav dom är bra men båda är livsfarliga. Men, hade hellre sett Hillary vinna endast på grund utav att hon iallafall inte är kvinnoförtryckare, abortmotståndare eller rasist. Men men, vi är körda i vilket fall, fast på olika sätt. Jag hoppas att vi överlever i 4 år till och att Michelle Obama ändrar sig angående att ställa upp som kandidat till att bli vald president. Hon tror jag på! Smart, mänsklig, varm, godhjärtad, hård men rättvis. Jaja, vi får se hur världen kommer utvecklas från nu.